Рішення № 440 26 сесія 8 скликання Про намір передати в оренду нерухоме майно другого типу що належить до комунальної власності Северинівської сільської ради

  • 80

                  

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ

ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

                                         РІШЕННЯ  №___        440                    

 

від «14» грудня 2022 року                                        26 сесія  8 скликання

с. Северинівка

 

Про намір передати в оренду нерухоме майно другого типу

що належить до комунальної власності

Северинівської сільської ради

 

З метою підвищення ефективності використання об’єктів нерухомого майна комунальної власності Северинівської сільської ради, відповідно до
статті 6 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», керуючись статтями 29 та 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада вирішила:

 

  1. Надати дозвіл КЗ «Центр культури, дозвілля та туризму» передати в оренду об’єкт нерухомого майна, приміщення котельні Сербинівського будинку культури , яке  розташоване за адресою вул. Центральна, буд. 60, с. Сербинівці,  Жмеринський район, Вінницька область, на підставі поданої заяви гр. Ярошевича В.В.
  2. Комунальному закладу «Центр культури, дозвілля та туризму» здійснити дії  по передачі в оренду даного об’єкту та забезпечити оприлюднення оголошення про передачу в оренду та умови оренди в електронній системі згідно з діючим законодавством України.
  3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію з питань освіти, культури, охорони здоровя, фізкультури, спорту та соціального захисту населення, прав людини, законності депутатської діяльності, етики (Тетяна ТРАЧ).

 

 

 

Сільський голова                          Василь МАЛЯРЧУК