Рішення № 26 сесія 8 скликання Про надання згоди на прийняття у комунальну власність приміщення будівлі ветеринарної медицини та погребу

  • 125

                   

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА
ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ
ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ  №___

 

від «14» грудня 2022 р.                                               26 сесія  8 скликання

с. Северинівка

 

Про надання згоди на прийняття  у комунальну власність приміщення будівлі ветеринарної медицини та погребу

Заслухавши інформацію сільського голови Василя Малярчука щодо внесення пропозиції про передачу у комунальну власність територіальної громади с. Северинівка приміщення будівлі ветеринарної медицини та погребу (вул. Жовтнева, 7а с. Северинівка Жмеринського р-ну Вінницької обл. ), яке перебуває у державній власності та обліковується на балансі Жмеринської державної районної лікарні ветеринарної медицини, для забезпечення комунально-побутових і соціально-культурних потреб територіальної громади, відповідно до ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада ВИРІШИЛА:

1. Ініціювати перед Жмеринською державною районною лікарнею ветеринарної медицини питання, щодо передачі у комунальну власність приміщення будівлі ветеринарної медицини та погребу, яке знаходиться за адресою вул. Жовтнева, 7а с. Северинівка Жмеринського р-ну Вінницької обл.

2. Доручити секретарю сільської ради Надії Д’ЯКОН підготувати проект відповідного листа на адресу Жмеринської районної державної лікарні ветеринарної медицини з пропозицією, щодо передачі нерухомого майна, зазначеного у п. 1 цього рішення.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з  постійну комісію з питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку (Юрій КОЧМАРЮК). 

 

 

 

            Сільський голова                                   Василь МАЛЯРЧУК