21 сесія 8 скликання Про видачу свідоцтва про право власності на об’єкт нерухомого майна (житлову квартиру) Ладаневич С.І.

  • 120

                   

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ

ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 РІШЕННЯ  №__

 

від «    » червня 2022 року                                                 21  сесія 8 скликання

с. Северинівка

 

Про видачу свідоцтва про право власності

на об’єкт нерухомого майна (житлову квартиру) Ладаневич С.І.

 

         Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  розглянувши заяву  гр. Ладаневич Світлани Іванівни (вх. Л-30 від 14.06.2022 року) – жительки села Северинівка- про видачу свідоцтва про право власності на квартиру № 6, що розташована в житловому будинку № 7 в селі Северинівка по вулиці Миру, що перебуває у комунальній власності Северинівської сілської ради, сільська рада вирішила:

  1. Видати свідоцтво про право власності на квартиру № 6,  що розташована в житловому будинку № 7 по вулиці Миру в селі Северинівка Жмеринського району, що складається із житлових кімнат та інших приміщень загальною житловою площею 42,5 кв.м.
  2. Контроль за виконанням покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, та охорони навколишнього природного середовища, житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва та сфери послуг (голова комісії Піяківський В.М.)

 

 

 

Сільський голова                                   Василь МАЛЯРЧУК