Рішення № 378 20 сесія 8 скликання Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділу Центр надання адміністративних послуг у Северинівській сільській раді у новій редакції

  • 169

Фото без опису

 УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ

ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ № 378

від «  29  » квітня   2022 року                                        20  сесія  8 скликання

с. Северинівка

 

 

Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділу Центр надання адміністративних послуг у Северинівській сільській раді у новій редакції

 

Керуючись законами України "Про місцеве самоврядування в Україні", «Про адміністративні послуги», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», «Про Перелік документів дозвільного характеру», Переліком адміністративних послуг органів виконавчої влади, які надаються через центр надання адміністративних послуг, затвердженим розпорядженням Кабінету Міністрів України віл 16.05.2014 р. №523, рішенням Северинівської сільської ради від 18.02.2021 року «Про створення відділу Центру надання адміністративних послуг у Северинівській сільській раді та затвердження Положення», Северинівська сільська ради ВИРІШИЛА:

1.  Затвердити Перелік адміністративних послуг, які надаються через відділ Центр надання адміністративних послуг у Северинівській сільській раді у новій редакції, згідно з додатком до цього рішення.

2. Вважати таким, що втратив чинність, пункт 1 рішення №115 7 сесії 8 скликання Северинівської сільської ради від 11 березня 2021 року «Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центру надання адміністративних послуг» Северинівської сільської ради.

3. Секретарю сільської ради, з дотриманням вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», не пізніше п’яти робочих днів з дня прийняття цього рішення оприлюднити його на офіційному сайті Северинівської сільської ради та довести це рішення до відома суб’єктів, які визначені у додатку до нього.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на  постійну    комісію Северинівської  сільської  ради  з  питань  містобудування, будівництва,  земельних  відносин  та    охорони  навколишнього  природного  середовища,  житлово -  комунального  господарства,  комунальної  власності,  промисловості, підприємництва  та  сфери  послуг (Піяківський  В.М.) .

 

 

Сільський голова                                     Василь МАЛЯРЧУК