Рішення 351 17 сесія 8 скликання Про затвердження Положення про відділення із соціальної роботи. КЗ «Центр надання соціальних послуг» Северинівської сільської ради.

  • 235

                  

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА
ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ
ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 РІШЕННЯ  №___351

 

від « 03 » лютого  2022 року                              17  сесія 8 скликання

с. Северинівка

 

 

Про затвердження Положення про відділення із соціальної роботи.

КЗ «Центр надання соціальних послуг» Северинівської сільської ради.

 

         Керуючись ст.ст.26,54 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні », ст.17 Закону України від 21.06.2021р. №2558-14 « Про соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю» постановою Кабінету Міністрів України від 01.08. 2013р. № 573 « Про затвердження Загального положення про центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді», постановою Кабінету Міністрів України від 17.07.2015р. № 495 « Про внесення змін до Загального положення про центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді », з метою покращення надання соціальних послуг, повного охоплення найуразливіших верств населення, удосконалення та координаційної роботи відділення із соціальної роботи сесія сільської ради вирішила:

         1. Затвердити положення про відділення із соціальної роботи КЗ

« Центр надання соціальних послуг» Северинівської сільської ради.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань освіти ,культури ,охорони здоров’я, фізкультури, спорту та соціального захисту населення, прав людини, законності, депутатської діяльності, етики (Трач Т.П.)

 

 

 

Сільський голова                                   Василь МАЛЯРЧУК