Про присвоєння та зміну поштових адрес житлових будинків (нежитлових будівель та земельних ділянок) громадян

  • 26

Фото без опису                                                                                                        ПРОЕКТ

 

                  

 

УКРАЇНА  

СЕВЕРИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

від «     »  грудня  2023 р.                                                       №  ____

с. Северинівка                                                                                               

 

Про присвоєння та зміну

 поштових адрес житлових будинків (нежитлових будівель та земельних ділянок) громадян

 

Відповідно до підпункту 10 пункту „б” статті 30 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”, розглянувши письмові звернення жителів громади, щодо присвоєння поштових адрес індивідуальних житлових будинків, розташованих на території Северинівської територіальної громади,  виконавчий комітет сільської ради вирішив:

  1. Житловому будинку, що рахується померлим Завадою Іваном Васильовичем та знаходиться в селі Рожепи Жмеринського району Вінницької області присвоїти  поштову адресу вул. Перемоги, 36.
  2. Житловому будинку, що рахується за Варцабою Юрієм Назаровичем та знаходиться в селі Токарівка Жмеринського району Вінницької області присвоїти  поштову адресу вул. Першотравнева, 6.
  3. Житловому будинку, що рахується за Тихолаз Надією Лук’янівною та знаходиться в селі Рожепи Жмеринського району Вінницької області присвоїти  поштову адресу вул. Б.Хмельницького, 3.
  4. Житловому будинку, що рахується за померлою Скребцовою Марією Григорівною та знаходиться в селі Рожепи Жмеринського району Вінницької області присвоїти  поштову адресу вул. Перемоги, 31.
  5. Житловому будинку, що рахується померлою Стасюк Лідією Григорівною та знаходиться в селі Чернятин Жмеринського району Вінницької області присвоїти  поштову адресу вул. Миру, 26.
  6. Секретраю сільської ради Надії Д’ЯКОН ознайомити заявників із прийнятим рішенням.
  7. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

 

 

 

Сільський голова                                    Василь МАЛЯРЧУК