Про визначення порядку участі батька у вихованні та спілкуванні з малолітньою дитиною.

  • 35

Фото без опису                                                                                                           ПРОЕКТ

 

 

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

від «___»грудня 2023 р.                                                                            №_____

с. Северинівка

 

Про визначення порядку участі батька у вихованні та спілкуванні з малолітньою дитиною.

Розглянувши заяву та відповідні документи Галюка Сергія Володимировича про визначення способу участі у вихованні та спілкуванні з малолітньою донькою Галюк Аріною Сергіївною, відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування  в Україні”, керуючись ст. ст. 141, 153, 157, 158 Сімейного кодексу України,   п. 73 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008  № 866 “Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини”,  враховуючи  рішення комісії з питань захисту прав дитини  №1 (протокол №12 від 18.12.2023 року), виконавчий комітет сільської ради ВИРІШИВ:

1. Призначити дні та години на побачення батька Галюка Сергія Володимировича,  з малолітньою донькою,  Галюк Аріною Сергіївною, 16.07.2016 року народження, шляхом встановлення побачень, в присутності матері дитиниГалюк Тетяни Сергіївни а саме:

- кожна неділя місяця, з 10.00 год.  до 15.00 год.

2. Рекомендувати батькові Галюку Сергію Володимировичу не порушувати графік побачень, виконувати свої батьківські обов’язки, приділяти дитині  увагу і турботу, виховувати її.

3. Зобов’язати Галюк Тетяну Сергіївну, та  інших осіб, з якими проживає малолітня дитина, не чинити перешкод у спілкуванні батька з дитиною.

4. Попередити гр. Галюк Тетяну Сергіївну та Галюка Сергія Володимировича про те, що рішення органу  опіки та піклування є обов’язковим.

5. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на начальника служби у справах дітей Северинівської сільської ради Антоніну РОМАНИШЕНУ.

6. Контроль за виконанням рішення залишаю за собою.

                                         

Сільський голова                                              Василь МАЛЯРЧУК