22 сесія 8 скликання Про затвердження антикризового плану реагування на випадок припинення газопостачання в опалювальному сезоні 2022-2023 р.р. на території Северинівської сільської територіальної громади Жмеринського району Вінницької області

  • 145

                                    ПРОЕКТ

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА
ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ
ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Фото без описуРІШЕННЯ  №___

 

від «____» серпня 2022 р.                                                     22 сесія  8 скликання

с. Северинівка

 

Про затвердження антикризового плану

реагування на випадок припинення газопостачання в опалювальному сезоні 2022-2023 р.р. на території Северинівської сільської територіальної громади                              Жмеринського району Вінницької області

 

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказу начальника Вінницької військової адміністрації від 27 червня 2022 року № 846 «Про розробку антикризових планів реагування на випадок припинення газопостачання в опалювальному сезоні 2022-2023 років у територіальних громадах області», враховуючи  лист Управління розвитку територій та інфраструктури Вінницької ОВА № 01-15-052601 від 03.08.2022 року про погодження затвердження антикризового плану,  Северинівська сільська рада ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Антикризовий план реагування на випадок припинення газопостачання в опалювальному сезоні 2022-2023 р.р. на території Северинівської сільської територіальної громади Жмеринського району Вінницької області (далі – Антикризовий план), що додається.

2. Начальникам структурних підрозділів сільської ради, керівникам підприємств, установ вжити дієвих заходів щодо виконання пунктів Антикризового плану згідно вказаних термінів.

3. Видатки на реалізацію Антикризового плану проводити в межах асигнувань, передбачених у бюджеті Северинівської сільської територіальної громади.

        4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку (Юрій КОЧМАРЮК).

 

 

 

  Сільський голова                                            Василь МАЛЯРЧУК