16 сесія 8 скликання Про покладання повноважень щодо здійснення державної регуляторної політики у Северинівській сільській територіальній громаді

  • 288

 

                 

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ

ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 РІШЕННЯ  №_296

 

від «   14   » грудня  2021 року                                         16 сесія  8 скликання

с. Северинівка

 

 

 

Про покладання повноважень щодо

здійснення державної регуляторної політики

у Северинівській сільській територіальній громаді

НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС "ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ        

         З метою реалізації державної регуляторної політики у Северинівській сільській териоріальній громаді, відповідно до ст.31 Закону України від 11.09.2003 №1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», керуючись  статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада ВИРІШИЛА :

 

        1. Покласти повноваження щодо здійснення державної регуляторної політики у Северинівській сільській територіальній громаді раді на постійну комісію Северинівської сільської ради з питань питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку (Кочмарюка Ю.З.).

 

       2. Відповідальним по реалізації державної регуляторної політики у Северинівській сільській територіальній громаді вважати – фінансовий відділ Северинівської сільської ради  (Гамарник Н.О.).

 

          3.   Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань планування фінансів , бюджету та соціально-економічного розвитку (Кочмарюка Ю.З.).

 

 

 

Сільський голова                                     Василь МАЛЯРЧУК