16 сесія 8 скликання Про встановлення пропорцій розподілу орендної плати за оренду комунального майна Северинівської сільської ради

  • 346

            Фото без опису                  

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ

ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ  №_300

 

від «    14  » грудня 2021 року                                            16  сесія  8 скликання

с. Северинівка

Про встановлення пропорцій розподілу орендної плати за оренду комунального майна Северинівської сільської ради

Відповідно до ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2021 року № 630 «Деякі питання розрахунку орендної плати за державне майно», Северинівська сільська рада  вирішила:

1. Визначити наступний порядок розподілу орендної плати за користування майном комунальної власності Северинівської сільської територіальної громади::

- за цілісні майнові комплекси комунальних підприємств – 100 % до місцевого бюджету;

- за оренду комунального майна, що перебуває на балансі бюджетних установ, орендна плата спрямовується до місцевого бюджету в розмірі 30 %
і 70 % є власними надходженнями установи-балансоутримувача;

- у разі оренди комунального майна, яке перебуває на балансі  комунального підприємства, що має статус неприбуткового, орендна плата не підлягає розподіленню, і використовується виключно на фінансування статутної діяльності неприбуткового підприємства.

2. Контроль за виконанням  рішення покласти  на постійну діючу  комісію з питань планування фінансів , бюджету та соціально - економічного розвитку  (Кочмарюк Ю.З.).

 

 

 

Сільський голова                                                        Василь МАЛЯРЧУК