Рішення 261 13 сесії 8 скликання Про відмови у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою громадянам

  • 285

 

Фото без опису

   УКРАЇНА

 СЕВЕРИНІВСЬКА   СІЛЬСЬКА   РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО  РАЙОНУ

ВІННИЦЬКОЇ  ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ  №_261

 

від  «  17» вересня     2021 року                                         13  сесія  8 скликання

с.Северинівка

 

Про відмови у наданні дозволу на  розробку  проекту  землеустрою громадянам

 

     Розглянувши   клопотання  громадян   про   надання  дозволу на розробку проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  для ведення  особистого селянського господарства  керуючись  ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» ,статтями 12,118,121,122,123 п.24  розділу  X   Перехідних  положень     Земельного  кодексу  України  ,   Законом   України «Про землеустрій » сільська  рада     ВИРІШИЛА:

 1.  Відмовити гр. Матеуш Тетяні Миколаївні  у задоволенні  її клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0000 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки на дану земельну ділянку надано  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки 12 сесією 8 скликання від 19.08.2021 року  ,учаснику АТО  .

2.  Відмовити гр. Бондар  Олегу Васильовичу   у задоволенні  його  клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 0,2500 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради , відповідно  до ч.6 ст.118  Земельного  кодексу (До клопотання додаються графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування земельної ділянки). Громадянин  не  надав графічний  матеріал  на  якому   зазначено  бажане  місце  розташування    земельної  ділянки.

  Рекомендувати  громадянину   подати повний пакет документів відповідно до ст.. 118 п. 6 ЗКУ та звернутися повторно до сільської ради з заявою  розглянути дане питання на черговій сесії сільської ради.

3.  Відмовити гр. Баланко  Валентині  Василівні  у задоволенні  її клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2.0000 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки на дану земельну ділянку надано  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки 12 сесією 8 скликання від 19.08.2021 року .

4.  Відмовити гр. Дмитрієвій  Юлії  Василівні  у задоволенні  її клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0043 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки на дану земельну ділянку надано  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки 12 сесією 8 скликання від 19.08.2021 року .

  5.Відмовити гр. Шляхетнюку  Дмитру  Олеговичу    у задоволенні  його клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0000 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки на дану земельну ділянку надано  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки 12 сесією 8 скликання від 19.08.2021 року , учаснику АТО .

 6.  Відмовити гр. Лауті  Руслану  Анатолійовичу  у задоволенні  його клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0000 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки  земельна  ділянка  зазначена  на  графічному матеріалі   перебуває  в  оренді.

7.  Відмовити гр. Ковалю  Анатолію  Володимировичу у задоволенні  його клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0000 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки  земельна  ділянка  зазначена  на  графічному матеріалі   перебуває  в  оренді.

8.  Відмовити гр. Москаленко Дар’ї  Русланівні у  задоволенні  її клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0000 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки  земельна  ділянка  зазначена  на  графічному матеріалі   перебуває  в  оренді.

9.   Відмовити гр. Риндик  Любові  Іванівні у  задоволенні  її клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0000 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки  земельна  ділянка  зазначена  на  графічному матеріалі   відноситься  до  громадського  пасовища.( 01.08 Для сінокосіння і випасання худоби).

10.  Відмовити гр. Щербині Василю  Миколайовичу у задоволенні  його клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0000 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки   на    земельну  ділянку  зазначена  в  графічному  матеріалі   надано  дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  іншому  громадянину .

11.  Відмовити гр. Крицюк  Ользі  Сергіївні  у задоволенні  її клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0000 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки    земельна  ділянка  зазначена  в  графічному  матеріалі, належить до  земель  державної  власності.

12.  Відмовити гр. Кириловській Оксані Анатоліївні  у задоволенні  її клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0000 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки на дану земельну ділянку надано  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки 12 сесією 8 скликання від 19.08.2021 року .

13. Відмовити гр. Маниленку Павлу Вікторовичу у задоволенні  його клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0000 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки дана земельна ділянка рішення   сесії  №255 відводиться  для  створення  громадського  пасовища .

14. Відмовити гр.Кириловському Віталію Васильовичу  у задоволенні  його  клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0000 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки на дану земельну ділянку надано  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки 12 сесією 8 скликання від 19.08.2021 року .

15. Відмовити гр.Брик Зінаїді Іванівні  у задоволенні  її клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0000 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради, оскільки на дану земельну ділянку надано  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки 12 сесією 8 скликання від 19.08.2021 року .

16. Відмовити гр.Матеуш Валерію Петровичу  у задоволенні  його клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0000 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради ,оскільки частина даної земельної ділянки  належить до земель лісового фонду.

17. Відмовити гр.Севастьяновій Майї  Петрівні у задоволенні  її клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0000 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки   на    земельну  ділянку  зазначена  в  графічному  матеріалі   надано  дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки іншому  громадянину .

18. Відмовити гр.Лехман Валентині Гнатівні у задоволенні  її клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0000 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки   на    земельну  ділянку  зазначена  в  графічному  матеріалі   надано  дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   учаснику АТО.

19. Відмовити гр. Кучинському Максиму Анатолійовичу  у задоволенні  його  клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0000 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки дана земельна ділянка рішення   сесії  №255 відводиться  для  створення  громадського  пасовища.

20.  Відмовити гр. Кружільній Катерині Олексіївні у задоволенні  її клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 1,0000 га,  для,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради  в  с.Чернятин  , відповідно  до ч.6 ст.118  Земельного  кодексу (До клопотання додаються графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування земельної ділянки). Громадянка  не  надала графічний  матеріал  на  якому   зазначено  бажане  місце  розташування    земельної  ділянки.

  Рекомендувати  громадянці   подати повний пакет документів відповідно до ст.118 п. 6 ЗКУ та звернутися повторно до сільської ради з заявою  розглянути дане питання на черговій сесії сільської ради.

21.  Відмовити гр. Процьківу   Петру Орестовичу у задоволенні  його клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 0,25 га,  для будівництва та обслуговування житлового будинку,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради с. Чернятин, вул.Сонячна,7 ,відповідно  до ч.6 ст.118  Земельного  кодексу (До клопотання додаються графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування земельної ділянки). Громадянин не  надав графічний  матеріал  на  якому   зазначено  бажане  місце  розташування    земельної  ділянки.

  Рекомендувати  громадянину    подати повний пакет документів відповідно до ст.118 п. 6 ЗКУ та звернутися повторно до сільської ради з заявою  розглянути дане питання на черговій сесії сільської ради.

22.Відмовити гр. Коцюмасі Тимофію Петровичу у задоволенні  його клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 0,2500 га,  для ведення особистого селянського господарства будівництва ,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради с. Чернятин, вул. Л.Українки,7 ,відповідно  до ч.6 ст.118  Земельного  кодексу (До клопотання додаються графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування земельної ділянки). Громадянин не  надав графічний  матеріал  на  якому   зазначено  бажане  місце  розташування    земельної  ділянки.

  Рекомендувати  громадянину    подати повний пакет документів відповідно до ст.118 п. 6 ЗКУ та звернутися повторно до сільської ради з заявою  розглянути дане питання на черговій сесії сільської ради.

23.  Відмовити гр. Кузьмінському Івану Анатолійовичу у задоволенні  його  клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 0,2500 га,  для будівництва та обслуговування житлового будинку,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради с. Чернятин, вул. Івана Франка,7 , відповідно  до ч.6 ст.118  Земельного  кодексу (До клопотання додаються графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування земельної ділянки). Громадянин не  надав графічний  матеріал  на  якому   зазначено  бажане  місце  розташування    земельної  ділянки.

  Рекомендувати  громадянину    подати повний пакет документів відповідно до ст.118 п. 6 ЗКУ та звернутися повторно до сільської ради з заявою  розглянути дане питання на черговій сесії сільської ради.

24.  Відмовити гр. Попадюк Анатолію Володимировичу у задоволенні  його  клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0000 га,  для,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради  в  с.Чернятин  , відповідно  до ч.6 ст.118  Земельного  кодексу (До клопотання додаються графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування земельної ділянки). Громадянин не  надала графічний  матеріал  на  якому   зазначено  бажане  місце  розташування    земельної  ділянки.

  Рекомендувати  громадянину  подати повний пакет документів відповідно до ст.118 п. 6 ЗКУ та звернутися повторно до сільської ради з заявою  розглянути дане питання на черговій сесії сільської ради.

25.  Відмовити гр.Крикливій Діані   Миколаївні  у задоволенні  її клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0000 га,  для ведення особистого селянського господарства, що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки    земельна  ділянка  зазначена  в  графічному  матеріалі, належить до  земель  державної  власності.

26.  Відмовити гр.Тихолазу  Миколі  Васильовичу у задоволенні  його  клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0000 га,  для ведення особистого селянського господарства, що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки    земельна  ділянка  зазначена  в  графічному  матеріалі, належить до  земель  державної  власності.

27.Контроль за виконанням цього рішення покласти на  постійну    комісію Северинівської  сільської  ради  з  питань  містобудування,будівництва,  земельних  відносин  та    охорони  навколишнього  природного  середовища,  житлово -  комунального  господарства,  комунальної  власності,  промисловості, підприємництва  та  сфери  послуг(  голова  комісії  Піяківський  В.М.) 

 

 

      Сільський голова                                                Василь МАЛЯРЧУК