Рішення № 158 10 сесії 8 скликання Про Програму відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян, які проживають на території Северинівської сільської територіальної громади на приміських маршрутах загального користуван

  • 236

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ

ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Фото без описуРІШЕННЯ  №___158

 

від «14» травня  2021 року                                                  10 сесія  8 скликання

с. Северинівка

 

Про Програму відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян, які проживають на території Северинівської сільської  територіальної громади  на приміських маршрутах

загального користування автомобільним транспортом на 2021 рік

 

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 85, 91 Бюджетного Кодексу України, враховуючи погодження постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту та соціального захисту населення, прав людини, законності, депутатської  діяльності, етики  Северинівська  сільська  рада вирішила:

        1. Затвердити Програму відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян, які проживають на території  Северинівської сільської  територіальної громади  на приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом на 2021 рік (далі Програма), що додається.

          2. Затвердити «Порядок відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян Северинівської сільської територіальної громади на приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом  на 2021 рік», що додається.

3. Організацію виконання даного рішення покласти на відділ соціального захисту та охорони здоров’я Северинівської сільської ради (Сулима Л.О.).

4. Начальнику фінансового відділу Северинівської сільської ради  (Гамарник Н.О.) забезпечити видатки на реалізацію Програми в межах можливостей бюджету.

 

5. Затвердити форму договору. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту та соціального захисту населення, прав людини, законності, депутатської  діяльності, етики (Трач Т.П.)

 

 

 

Сільський голова                                                        Василь МАЛЯРЧУК