Рішення № 159 10 сесії 8 скликання Про затвердження Програми «Компенсація фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2021 рік »

  • 280

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ

ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ  №___159

 

від «14» травня  2021 року                                                  10 сесія  8 скликання

с. Северинівка

 

 

Про затвердження   Програми «Компенсація

фізичним особам, які надають соціальні послуги

з догляду на непрофесійній основі на 2021 рік »

 

Відповідно до ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 23 вересня 2020 року № 859 «Деякі питання призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі», з метою забезпечення виконання завдань в частині соціального захисту населення, сільська  рада вирішила:

           1.Затвердити сільську Програму «Компенсація фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі» (додається).

             2.Організацію виконання даного рішення покласти на відділ соціального захисту  та охорони здоров’я Северинівської сільської ради (Сулима Л.О.)

             3.Начальнику фінансового відділу Северинівської сільської ради (Гамарник Н.О.) забезпечити видатки на реалізацію Програми .

            4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту та соціального захисту населення, прав людини, законності, депутатської  діяльності, етики (Трач Т.П.)

 

 

 

       Сільський голова                                      Василь МАЛЯРЧУК

 

 

 

 

 

Начальник відділу соціального

захисту та охорони здоров’я                                     Людмила СУЛИМА

 

Заступник сільського голови                                               Євген ВЛАСЮК