Рішення 7 сесії 8 скликання Про затвердження Програми організації відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, знаменних подій на 2021 рік.

  • 223

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ

ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ №___

 

 

від  _11___ березня 2021 року                                                 _7_сесії 8 скликання

с.Северинівка                      

 

 

Про затвердження   Програми розвитку культури,  дозвілля та туризму у Северинівській сільській територіальній громаді на 2021 рік.

 

Керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", сільська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити  Програму розвитку культури, дозвілля та туризму у Северинівській  сільській територіальній громаді  на 2021 рік (додається).

 

2.Затвердити  заходи  до Програми розвитку культури, дозвілля та туризму у Северинівській сільській територіальній громаді  на 2021 рік (додається).

 

3.Доручити керівнику комунального закладу «Центр культури, дозвілля та туризму» Северинівської сільської ради здійснити необхідні заходи спрямовані на організацію проведення затверджених заходів до Програми розвитку культури,  дозвілля та туризму у Северинівській сільській територіальній громаді  на 2021 рік.

 

4.Фінансовому відділу сільської ради (Гамарник Н.О.) передбачити видатки на забезпечення  виконання Програми розвитку культури, дозвілля та туризму у Северинівській сільській територіальній громаді  на 2021 рік.

5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  з  питань освіти, культури, охорони здоров`я, фізкультури, спорту та соціального захисту населення, прав людини, законності, депутатської діяльності, етики (Трач Т.П.).

 

 

Сільський голова Василь МАЛЯРЧУК