Рішення 113 7 сесії 8 скликанняПро відбір проєктів програм Северинівської сільської територіальної громади для участі у конкурсі «Комфортні громади»

  • 254

                  

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ

ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ  №__113

 

від «11» березня 2021 року            7 сесія  8 скликання

с. Северинівка

 

 

Про відбір проєктів програм Северинівської сільської

територіальної громади для участі у конкурсі «Комфортні громади»

 

З метою розв’язання актуальних проблем розвитку територіальної громади та вироблення ефективних шляхів вирішення проблем життєзабезпечення Северинівської сільської територіальної громади, відповідно до розпорядження голови обласної Ради «Про конкурс Вінницької обласної Ради «Комфортні громади» від 20 січня 2021 року № 18 та рішення Експертної ради (протокол № 1 від 20 січня 2021 р.) з 20 січня 2021 року Вінницької обласної Ради «Комфортні громади», з метою подальшого розвитку місцевого самоврядування,        керуючись ст. ст. 26, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, сільська рада вирішила:

1. Схвалити проєкт Северинівської сільської ради та подати для участі у конкурсі Вінницької обласної Ради «Комфортні громади» за наступним пріоритетним напрямком конкурсу:

«Сучасна громада» - розвиток спортивної та туристичної інфраструктури, благоустрій територій і зон відпочинку, розбудова та модернізація мереж вуличного освітлення та інше 

«Grouth square – площа розвитку» капітальний ремонт площі по вул. Графа Львова с. Чернятин (керівник проєкту Зубік П.В.)

2. Схвалити проєкт Северинівської сільської ради та подати для участі у конкурсі Вінницької обласної Ради «Комфортні громади» за наступним пріоритетним напрямком конкурсу:

«Сучасна громада» - розвиток спортивної та туристичної інфраструктури, благоустрій територій і зон відпочинку, розбудова та модернізація мереж вуличного освітлення та інше 

«Затишна оселя – дітям ! »заміна дерев’яних вікон на металопластикові в Олександрівському ЗДО «Черешенька» (керівник проєкту Кичак Л.В.)

3. У разі перемоги проєктів на Конкурсі «Комфортні громади» виділити співфінансування з бюджету Северинівської сільської територіальної громади на реалізацію проєктів:

«Grouth square – площа розвитку» капітальний ремонт площі по вул. Графа Львова с. Чернятин у сумі 297 679,00 тис.грн., що складає 38,78 % від загального обсягу бюджету.

«Затишна оселя – дітям ! »заміна дерев’яних вікон на металопластикові в Олександрівському ЗДО «Черешенька» у сумі 155 551,00 тис.грн., що складає 41,29 % від загального обсягу бюджету.

4. Доручити заступнику сільського голови Власюку Є.В. подати заяви та направити схвалені проєкти програм на участь у конкурсі «Комфортні громади».

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку (Кочмарюк Ю.З.).

 

 

 

Сільський голова Василь МАЛЯРЧУК