Рішення 7 сесії 8 скликання Про затвердження Графіку роботи відділу «Центр надання адміністративних послуг» Северинівської сільської ради

  • 290

                  

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ

ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ  №___

 

від «____» березня 2021 року           7 сесія  8 скликання

с. Северинівка

            

Про затвердження Графіку роботи відділу «Центр надання адміністративних послуг» Северинівської сільської ради

 

Керуючись законами України "Про місцеве самоврядування в Україні", «Про адміністративні послуги», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 20.02.2013 № 118  «Про затвердження Примірного положення про центр надання адміністративних послуг» (зі змінами), з урахуванням рішення Северинівської сільської ради від 18.02.2021 року  № 65 «Про створення відділу «Центр надання адміністративних послуг»   сільська рада вирішила:

1. Затвердити Графік роботи  відділу Центру надання адміністративних послуг у Северинівській сільській раді (час прийому суб’єктів звернень без перерви у відділі Центрі надання адміністративних послуг у Северинівській сільській раді):

Понеділок:   з 9.00 до 16.00

Вівторок:      з 9.00 до 16.00

Середа:         з 9.00 до 16.00

Четвер:         з 9.00 до 20.00

П’ятниця:     з 9.00 до 16.00

Субота:        вихідний 

Неділя:         вихідний

 

2. Пилявській  А.Ю.  з дотриманням вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» не пізніше п’яти робочих днів з дня прийняття цього рішення оприлюднити його на офіційному сайті Северинівської сільської  ради.  

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на начальника відділу відділу «Центр надання адміністративних послуг» Северинівської сільської ради Цимбал О.В.

 

 

 

Сільський голова  Василь Малярчук