Рішення 7 сесія 8 скликання Про затвердження Програми організації відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, знаменних подій на 2021 рік.

  • 268

-

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ

ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ №___

 

 

від  _11___ березня 2021 року                                                     7 сесії 8 скликання

с.Северинівка                      

 

 

Про затвердження   Програми організації  відзначення державних та професійних свят,  ювілейних дат, знаменних подій  на 2021 рік.

 

Керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", сільська рада ВИРІШИЛА:

Затвердити  Програму організації  відзначення  державних та професійних свят,  ювілейних дат, знаменних подій  на 2021 рік (додається).

Затвердити  заходи  до Програми організації  відзначення  державних та професійних свят,  ювілейних дат, знаменних подій  на 2021 рік (додаються).

Доручити керівнику комунального закладу «Центр культури, дозвілля та туризму» Северинівської сільської ради здійснити необхідні заходи спрямовані на організацію проведення затверджених заходів до Програми організації відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, знаменних подій на 2021 рік.

Фінансовому відділу сільської ради (Гамарник Н.О.) передбачити видатки на забезпечення  виконання Програми організації відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, знаменних подій на 2021 рік.

Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  з  питань освіти, культури, охорони здоров`я, фізкультури, спорту та соціального захисту населення, прав людини, законності, депутатської діяльності, етики (Трач Т.П.).

 

 

 

Голова сільської ради Василь МАЛЯРЧУК