Рішення № 60. 5 сесія 8 скликання "Про надання громадянам дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок , розташованих на території Северинівської сільської ради»

  • 256

                                            

      

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА
ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ
ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ  №___60

 

від « 29» січня 2021 року                                                      5 сесія  8 скликання

с. Северинівка

 

 

 

"Про надання громадянам дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок , розташованих на території Северинівської сільської ради»

 

Розглянувши заяви громадян про надання дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за рахунок земель запасу комунальної власності Северинівської сільської ради, керуючись ст.. 12, 116, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, Законом України  "Про землеустрій", на підставі ст.. 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" сесія Северинівської  сільської ради

Вирішила:

  1. Надати дозвіл громадянам на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  за рахунок земель запасу комунальної власності Северинівської сільської ради згідно додатку 1 до цього рішення:
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Северинівської сільської ради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва та сфери послуг (голова комісії Піяківський В. М..).

 

 

Сільський голова                                                                  В.Г.Малярчук

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток №1

до рішення 5сесії 8скликання

Северинівської сільської ради від 29.01.2021 року

 

 

 

"Про надання громадянам дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок , розташованих на території Северинівської сільської ради»

 

  1. Надати дозвіл гр.. Ягниш Юрію Олександровичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель населеного пункту, розташованої за адресою с. Северинівка вул..Пасічна,3 загальною орієнтовною площею 0,25 га, в тому числі: для будівництва житлового будинку,господарських будівель і споруд– 0,25  г а.

 

  1. Надати дозвіл гр.. Ушаковій Оксані Миколаївні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель населеного пункту, розташованої за адресою с. Северинівка вул..Лісова,13 загальною орієнтовною площею 0,25 га, в тому числі: для будівництва житлового будинку,господарських будівель і споруд– 0,25  г а

 

  1. Надати дозвіл гр.. Плаксій Сергію Сергійовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель населеного пункту, розташованої за адресою с. Северинівка вул..Вишнева,б/н  загальною орієнтовною площею 0,25 га, в тому числі: для будівництва житлового будинку,господарських будівель і споруд– 0,25  г а.

 

  1. Надати дозвіл гр.. Плаксій Денису Сергійовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель населеного пункту, розташованої за адресою с. Северинівка вул..Вишнева,б/н  загальною орієнтовною площею 0,25 га, в тому числі: для будівництва житлового будинку,господарських будівель і споруд– 0,25га.

 

 

  1.  Надати дозвіл гр..Міщенко Олександру Сергійовичу  на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель населеного пункту, розташованої за адресою с. Слобода Межирівська вул..Мамроцьких б/н загальною орієнтовною площею 0,35 га, в тому числі: для будівництва житлового будинку,господарських будівель і споруд– 0,25  га,для ведення особистого селянського господарства-0,10га.

 

  1. Надати дозвіл гр..Волкотруб Сергію Аркадійовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель населеного пункту, розташованої за адресою с.Чернятин вул..Миру б/н загальною орієнтовною площею 0,20 га, в тому числі: для ведення особистого селянського господарства– 0,20 га.

 

 

  1. Надати дозвіл гр..Федоренко Фаїні Михайлівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок по рішенню суду із земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованих за адресою Северинівська сільська рада  загальною орієнтовною площею 1,9943 га, в тому числі: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва – 0,8395га(№221 рілля) і для ведення товарного

             сільськогосподарського виробництва – 1,1548га(№206 багаторічні насадження) .

 

  1. Надати дозвіл гр..Матеуш Надії Григорівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок по рішенню суду із земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованих за адресою Северинівська сільська рада  загальною орієнтовною площею 1,7360 га, в тому числі: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва – 0,8971га(№662 рілля) і для ведення товарного

             сільськогосподарського виробництва – 0,8389га(№175 багаторічні насадження) .

 

  1. Надати дозвіл гр..Чайці Юлії Іванівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок по рішенню суду із земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованих за адресою Северинівська сільська рада  загальною орієнтовною площею 3,2186га, в тому числі: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва – 0,9342га(№20 рілля) і для ведення товарного

             сільськогосподарського виробництва – 0,7029га(№529 багаторічні насадження) ,. : для ведення товарного сільськогосподарського виробництва – 0,8785га(№21 рілля) і для ведення товарного

             сільськогосподарського виробництва – 0,7030га(№527 багаторічні насадження)

 

  1. Надати дозвіл гр..Члек Валентині Іванівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок по рішенню суду із земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованих за адресою Северинівська сільська рада  загальною орієнтовною площею 0,7552 га, в тому числі:  для ведення товарного

             сільськогосподарського виробництва – 0,7552га(№61 багаторічні насадження) .

 

11.Надати дозвіл гр..Чмиху Василю Івановичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок по рішенню суду із земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованих за адресою с. Слобода Межирівська загальною орієнтовною площею 4,2690 га, в тому числі: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва – 2,1055га(№14рілля) і для ведення товарного сільськогосподарського виробництва – 2,1635га(№32 рілля) .

 

 

12.Надати дозвіл гр. Яцьковій Ганні Сергіївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель населеного пункту, розташованої за адресою с. Чернятин вул.Івана Богуна б/н загальною орієнтовною площею 0,40га, в тому числі: для ведення особистого селянського господарства– 0,40 га.

 

 

 

 

Секретар                                             Н.С.Д"якон.