Рішення № 56. 5 сесія 8 скликання.Про проведення конкурсу щодо здійснення державно-приватного партнерства

  • 355

                  Фото без опису

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА
ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ
ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Фото без описуРІШЕННЯ  №___56

 

від « 29 » січня 2021 року                                                   5 сесія  8 скликання

с. Северинівка

 

Про проведення конкурсу щодо

здійснення державно-приватного партнерства

 

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування», ст.ст.10,13,14 Закону України «Про державно-приватне партнерство», Постановою Кабінету міністрів України від 11 квітня 2011 р. № 384 «Деякі питання організації здійснення державно-приватного партнерства» та з метою надання послуг первинної медико-санітарної допомоги населенню Северинівської територіальної громади, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Оголосити конкурс з визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства.
  2. Визначити державним партнером Северинівську сільську територіальну громаду Жмеринського району Вінницької області.
  3. Визначити об’єктом державно-приватного партнерства майно комунальної власності, що перебуває на балансі КНП «Чернятинська головна амбулаторія загальної практики сімейної медицини» Северинівської сільської ради Жмеринського району Вінницької області.
  4. Встановити термін здійснення державно-приватного партнерства до 10 років.
  5. Державно-приватне партнерство реалізувати у формі змішаного договору.
  6. Державно-приватне партнерство реалізувати із залученням державної підтримки.
  7. Затвердити умови проведення конкурсу, кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу та істотні умови договору державно-приватного партнерства (Додаток 1).
  8. Граничний строк подання заявок на участь у конкурсі складає 30 календарних днів з дати публікації оголошення про проведення конкурсу в засобах масової інформації та на офіційному сайті Северинівської ТГ.
  9. Граничний строк проведення конкурсу складає 45 календарних днів з дати закінчення подання заявок на участь у конкурсі.
  10. Затвердити кількісний та персональний склад комісії з проведення конкурсу з визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства та положення про Комісію (Додаток 2).
  11. Затвердити положення про Комісію з проведення конкурсу з визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства (Додаток 3).
  12. Затвердити  тескт оголошення з проведення конкурсу з визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства (Додаток 4).
  13. Затвердити конкурсну документацію для проведення конкурсу з визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства по проекту «Розвиток охорони здоровя  Северинівської ТГ» (Додаток 5).
  14. Заявки для участі в конкурсі та конкурсних пропозицій приймаються комісією з проведення конкурсу з визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства за адресою: 

 

  1. Затвердити гарантії Северинівської сільської ради Жмеринського району Вінницької області, яка виступає від імені Северинівської територіальної громади, щодо виконання Державним партнером зобов’язань в рамках державно-приватного партнерства (Додаток 6).
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з  питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту та соціального захисту населення, прав людини, законності, депутатської діяльності, етики (Трач Т.П.).

 

 

           Сільський голова                                            Василь МАЛЯРЧУК