Рішення №15. 2 сесія  8 скликання.Про  надання  згоди  на прийняття  майна із  спільної  власності територіальних громад сіл і селищ Жмеринського  району  у власність Северинівської сільської ради.

  • 323

   Фото без опису

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА
ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ
ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Фото без описуРІШЕННЯ  №___15

 

від « 10 » грудня 2020 року                                                2 сесія  8 скликання

с. Северинівка

 

Про  надання  згоди  на прийняття  майна із  спільної  власності територіальних громад сіл і селищ Жмеринського  району  у власність Северинівської сільської ради.

Відповідно до статті 89 Бюджетного Кодексу України, пункту 20 частини 1 статті 43, частини 5 статті 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, пункту 7 Прикінцевих Положень Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування та районних державних адміністрацій» сільська рада  ВИРІШИЛА:                     

1.Дати згоду на прийняття нерухомого майна із  спільної  власності територіальних громад сіл і селищ Жмеринського району  у  власність Северинівської сільської ради, згідно додатку 1.

2.Дати згоду на прийняття рухомого майна із  спільної  власності територіальних громад сіл і селищ Жмеринського району  у  власність Северинівської сільської ради, згідно додатку 2

3. Направити дане рішення на адресу Жмеринської районної ради, Жмеринської районної державної адміністрації.

      3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, та охорони навколишнього природного середовища, житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва та сери послуг

Сільський голова                                                Василь МАЛЯРЧУК