Рішення №1. 1 сесії 8 скликання Про початок повноважень Северинівського сільського голови

  • 280

    Фото без опису

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА
ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ
ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Фото без опису                      РІШЕННЯ  № 1

 

від « 30 » листопада 2020 року                                           1 сесія  8 скликання

с. Северинівка

 

Про початок повноважень

Северинівського сільського голови

 

 

         Заслухавши інформацію голови Северинівської сільської територіальної виборчої комісії Кубіцької Г.В. про результати виборів Северинівського сільського голови та обрання на посаду Северинівського сільського голови, керуючись ч. 1 ст. 42 та ч. 2 ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (зі мінами), ст. ст. 10, 11, 14, 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування»,  сільська рада вирішила:

 

  1. Інформацію голови Северинівської сільської територіальної виборчої комісії Кубіцької Г.В. про результати виборів Северинівського  сільського голови та обрання на посаду Северинівського сільського голови Малярчука Василя Григоровича взяти до відома.
  2. Заслухавши Присягу посадової особи місцевого самоврядування, складену Северинівським сільським головою Малярчуком В.Г., вважати його таким, який вступив на посаду.
  3. Взяти до відома, що сільському голові Малярчуку В.Г. присвоєно            6 (шостий) ранг посадової особи місцевого самоврядування в межах третьої категорії посад.

 

 

 

           Сільський голова                                  Василь МАЛЯРЧУК