Колективне прибиранн

  • 23

Діти що працюютьОсіння пора! Як заворожує вона своєю красою. Ще вчора сонечко гріло по-літньому. А сьогодні непомітно вступила в свої права осінь. Але крім краси, ми ще отримуємо багато роботи та турбот на території Северинівської сільської ради: зібрати сміття, навести лад на всій території, підготуватись до зими.

Ось і в цьому році відбулося колективне прибирання. Працівники сільської ради, комунальних установ, педагоги та учні Северинівського ліцею та Чернятинської гімназії теж не залишилися осторонь та активно долучившись до прибирання.

Збір та вивіз сміття забезпечили працівники комунального підприємства "Северинівське".

Зокрема, благоустрій територій проведено в населених пунктах громади задля чистоти та затишку, а саме впорядкували сміттєзвалище в селі Северинівка, здійснили прибирання та приведення у належний санітарний стан територій, парків, дитячих, спортивних та господарських майданчиків, кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань, вулиць, доріг, тротуарів у населених пунктах.

Працювати допоміг осінній настрій та тепла погода. Севериніська сільська рада висловлює слова подяки усім хто долучився до прибирання задля чистоти та затишку нашої громади.