ОСВІТЯНСЬКИЙ ДЕНЬ

  • 112

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

ОСВІТЯНСЬКИЙ ДЕНЬ

         Вже традиційно в останні дні серпня освітяни нашої громади збираються усім загалом, щоб підвести підсумки та окреслити завдання на новий навчальний рік.

       Незважаючи на виклики сьогодення, і цьогоріч педагогічні колективи закладів загальної середньої освіти 28 серпня 2024 року стали учасниками «Освітянського дня», який проходив на базі Северинівського ліцею.

         Найважливішим заходом цього дня стала освітянська конференція, гасло якої було співзвучне  конференціїї МОН України: «Освіта рухає світ».

         До участі в конференції були запрошені Северинівський сільський голова #Василь_Малярчук, начальник фінансового відділу сільської ради Наталя Гамарник, директор КУ Центр надання послуг закладам освіти Северинівської сільської ради Олена ШЛЯХЕТНЮК, голова Северинівської сільської профспілки працівників освіти і науки України Лілія КОВАЛЬ.

         Розпочалось засідання Хвилиною мовчання, якою присутні вшанували пам’ять загиблих захисників і захисниць суверенітету та незалежності нашої держави.

         Робоча частина  конференції містила виступ начальника відділу освіти, молоді та спорту Жанни ТВЕРДОХЛІБ, яка глибоко та всебічно проаналізувала роботу освітянської галузі громади у 2023-2024 н.р. та озвучила виклики 2024-2025 н.р.

         Виступ очільника громади – Василя МАЛЯРЧУКА, розпочався зі слів вдячності освітянським колективам, які зробили все можливе, аби наші діти розпочали новий навчальний рік у комфортних, і що найголовніше – безпечних умовах. Далі у своєму виступі Василь Григорович окреслив перспективи розвитку громади з урахуванням сучасних реалій і на завершення побажав усім присутнім гарного старту та вдалого навчального року.

         Завершилось пленарне засідання акапельним виконанням Державного гімну України всіма учасниками зібрання.

         По завершенню роботи конференції учасники зібрання продовжили спілкування в іншому форматі: відбулись засідання предметних творчих спільнот, роботу  яких курувала голова методичної ради Ірина КОВТУЦЬКА.

         Керівники закладів освіти працювали в іншій локації: в методичному кабінеті ліцею відбулась нарада  за участю сільського голови Василя МАЛЯРЧУКА, начальника фінансового відділу сільської ради Наталі ГАМАРНИК та директора КУ Центр надання послуг закладам освіти Северинівської сільської ради Олени ШЛЯХЕТНЮК. Присутні обговорили ряд питань, пов’язаних з оптимізацією мережі закладів освіти, фінансуванням освітньої галузі в новому навчальному році та організованим початком освітнього процесу тощо.

         Завершилось засідання привітанням керівників, які відзначали дні народження в канікулярний період: Світлани ГРИЦАК, директора Маньковецької гімназії, Олександри СВІЧИНСЬКОЇ, завідувача філії Кудіївецька гімназія та Олега ШПАКОВАТОГО, директора Северинівського ліцею. Начальник відділу освіти, молоді та спорту Жанна ТВЕРДОХЛІБ щиросердечно привітала іменинників, висловивши вдячність за самовіддану роботу на благо наших дітей та сподівання на подальшу співпрацю.

         Ось так освітяни громади розпочали новий навчальний 2024-2025 н.р. Віримо, що він буде для усіх нас продуктивним, результативним і найголовніше -  МИРНИМ!

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

Інші новини

Всі новини