З ДНЕМ ПОЛІЦЕЙСЬКОГО ОФІЦЕРА ГРОМАДИ!

  • 60

Фото без опису

Шість років тому було запущено проєкт «Поліцейський офіцер громади», який успішно реалізовано. Нині на території Северинівської  територіальної громади захищає спокій громадян поліцейський офіцери громади (ПОГ) - капітан поліції Іван Васильович Карась

Вітаємо Вас з професійним святом – Днем поліцейського офіцера громади, яке відзначається 28 травня в Україні! Ваша служба вимагає твердого характеру, практичного досвіду, впевнених знань та уміння приймати вірні рішення у складних ситуаціях. Тож бажаємо Вам, щоб громадяни й надалі відчували і захист, і підтримку, щоб кожен бачив у поліцейському офіцері громади перш за все захисника і помічника!

Хай удача та професійні успіхи будуть постійними супутниками життя. Міцного здоров’я, родинного добробуту і подальших досягнень у нелегкій, але такій потрібній людям службі! Нехай професійне свято додасть Вам натхнення та невичерпної наснаги в почесній правоохоронній діяльності на благо нашої громади, а Ваша мужня і самовіддана праця знаходить щиру вдячність і довіру в серцях громадян.

Зі святом!

З поваго сільський голова Василь Малярчук!