Фахову атестацію педагогічних працівників закладів освіти громади завершено

  • 35

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 

 

 

Фахову атестацію

 педагогічних працівників закладів освіти громади завершено

             У 2023-2024 н.р. в межах територіальної громади працювали 3 атестаційні комісії І рівня та 1 атестаційна комісія ІІ рівня, до повноважень яких віднесено комплексне оцінювання діяльності педагогів в міжатестаційний період.

            Цьогоріч фахову атестацію проходило 28 педагогічних працівників із 7 закладів загальної середньої освіти та 3 закладів дошкільної освіти. Свою педагогічну майстерність педагоги презентували на засіданнях предметних творчих спільнот, під час проведення відкритих уроків та занять тощо.

            Атестація будувалася на принципах демократичності, взаємоповаги, гласності та з дотриманням академічної доброчесності.

           Згідно ухвалених рішень а/к І рівня проатестовано на відповідність  раніше присвоєним кваліфікаційним категоріям та педагогічним званням 13 педпрацівників  (65%),  присвоєно на ступінь вищі категорії – 7 (35%).

           Засідання а/к ІІ рівня проведено 11 квітня 2024 року на базі відділу освіти, молоді та спорту. Членами комісії були розглянуто матеріали на 8 педпрацівників ( 29% від загальної кількості осіб, що атестуються у поточному році) та ухвалено відповідні рішення.

            Протокол лічильної комісії результатів таємного голосування членів атестаційної комісії  буде висвітлено на сайті засновника.

            Вітаємо колег з успішним проходженням атестації та бажаємо наснаги та творчих успіхів під мирним небом України!

Фото без описуФото без опису

Інші новини

Всі новини