Всеукраїнська акція з благоустрою в Северинівській громаді

  • 52

Фото без описуТрадиційно, навесні кожного року в рамках Всеукраїнської акції з благоустрою в Северинівській громаді проводять комплекс заходів з забезпечення чистоти і порядку в населених пунктах громади.

Заходи з прибирання та благоустрою у Северинівській громаді стали традиційними, адже вони є основним чинником у покращенні стану навколишнього природного середовища.

Вчора 09 квітня 2024 року колективи сільської ради, центру надання адміністративних послуг, відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я, відділу освіти молоді та спорту,  центру культури та дозвілля та туризму, Центру надання соціальних послуг,  Центру обслуговування закладів освіти,  долучилися до Всеукраїнської акції та вийшли на прибирання прилеглої території, збирали сміття, обрізали дерева . Загалом проведена велика робота, проте, роботи тривають, впродовж дії акції на території громади активізовано роботу з благоустрою населених пунктів та проводяться всі необхідні роботи  з впорядкування територій, а також працівниками установ та організацій, навчальними закладами  вже проводиться прибирання закріплених територій.

Отже, спільними зусиллями зробимо територію нашої громади чистою і комфортною, адже спільна справа не лише гуртує, але й виховує відповідальне ставлення до порядку й затишку.