Про надання дозволу на списання основних засобів та інших необоротних матеріальних активів

  • 45

ПРОЕКТ

Фото без опису                  

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ

ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

  

РІШЕННЯ  №___

 

від «    »  березня 2024 року                                   …43  сесія 8 скликання

с. Северинівка

 

Про надання дозволу на списання основних засобів

та інших необоротних матеріальних активів

 

    У зв’язку з необхідністю списання основних засобів, інших необоротних матеріальних активів, які на даний час знаходяться в неробочому стані, фізично і морально зношені та не підлягають відновленню та подальшій експлуатації, керуючись ст.25 Закону «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», методичними рекомендаціями з бухгалтерського обліку основних засобів» від 23.01.2015р. №11 «Про затвердження типових форм з обліку та списання основних засобів» від 13.09.2016р. №818, сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл на списання основних засобів, інших необоротних матеріальних активів шляхом утилізації, які перебувають на балансі та в оперативному користуванні комунальної установи Центр обслуговування закладів освіти Северинівської сільської ради.
  2. Доручити директору комунальної установи Центр обслуговування закладів освіти Северинівської сільської ради Олені ШЛЯХЕТНЮК організувати списання основних засобів та інших необоротних матеріальних активів, які на даний час знаходяться в неробочому стані, фізично та морально зношені та не підлягають відновленню і подальшій експлуатації.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з  питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту та соціального захисту населення, прав людини, законності, депутатської діяльності, етики (Трач Т.П.).

 

 

Секретар сільської ради                                       Надія Д'ЯКОН