Про затвердження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води для КП «Северинівське»

  • 25

 

                  

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ

ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Фото без описуРІШЕННЯ  №___

 

від «____» березня 2024 року                                                43 сесія  8 скликання

с. Северинівка

 

 

Про затвердження поточних індивідуальних

технологічних нормативів використання питної води для

 КП «Северинівське»

Керуючись статтею 40 Водного кодексу України, п. 36 ч. 2 ст.26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 13, 29 Закону України «Про питну воду та питне водопостачання», постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку розроблення та затвердження нормативів питного водопостачання» від 25 серпня 2004 року № 1107 (зі змінами), наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України «Про затвердження Порядку розроблення та затвердження технологічних нормативів використання питної води підприємствами, які надають послуги з централізованого водопостачання та/або водовідведення» від 25 червня 2014 року № 179 (зі змінами), наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства «Про затвердження Порядку розроблення та затвердження технологічних нормативів використання питної води» від 15 листопада 2004 року № 205 (зі змінами), з метою забезпечення раціонального використання водних ресурсів, стимулювання до зменшення втрат питної води та оптимізації собівартості послуг з централізованого водопостачання та водовідведення, на підставі листа директора КП «Северинівське» від 19.03.2024 р № 6, сільська рада  ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води для КП «Северинівське», що додаються.

2. Встановити строк дії поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води для КП «Северинівське» – 5 років.

3. Зобов’язати КП «Северинівське» застосувати поточні індивідуальні технологічні нормативи (пункту 1 рішення) при формуванні тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення. 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, та охорони навколишнього природного середовища, житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва та сери послуг (Володимир ПІЯКІВСЬКИЙ).

 

 

Секретар сільської ради                                           Надія Д’ЯКОН