СПОРТ І ФІЗИЧНА КУЛЬУРА: ПІДВОДИМО ПІДСУМКИ

  • 52

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

СПОРТ І ФІЗИЧНА КУЛЬУРА: ПІДВОДИМО ПІДСУМКИ
22 лютого 2024 року в актовій залі Северинівського Будинку кульури відбулась робоча зустріч головного інспектора відділу з питань гуманітарної політики Жмеринської районної військової адміністрації Василя МАРЧУКА з вчителями фізичної культури ЗЗСО громади та тренерами ВСП "Чернятинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету". До участі в нараді долучились також працівники відділу освіти, молоді та спорту Северинівської сільської ради.
Василь Михайлович підвів підсумки фізкультурно-оздоровчої та спортивно- масової роботи у Жмеринському районі за 2023 рік та окреслив коло питань, які є пріоритетними в поточному році.
Інформацію про проведення учнівської Гімназіади, реалізацію проєкту "Пліч-о-пліч" висвітлив у своєму виступі інспектор ВОМС Северинівської сільської ради Анатолій БЕДРАК.
До обговорення виступів долучились усі присутні. Із слушними зауваженнями та пропозиціями виступили голова МО вчителів фізичної культури Жмеринського району Михайло РОЖОК та керівник ТС вчителів фізичної культури ЗЗСО громади Володимир КОНЮХ.
Як підсумок: необхідно і надалі працювати над залученням дітей та підлітків до фізкультурно-масових заходів, бажання займатись спортом в позаурочний час.

Фото без опису

Фото без опису