Про надання дозволу на списання малоцінних необоротних матеріальних активів бібліотечних фондів

  • 33

ПРОЄКТ

 

Фото без опису

 

 

 

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від «___» лютого 2024 р.                                                                      №_____

с. Северинівка

 

Про надання дозволу на списання малоцінних необоротних матеріальних активів бібліотечних фондів

 

    Враховуючи  методичні рекомендації Міністерства культури та інформаційної політики України щодо актуалізації бібліотечних фондів, у зв’язку зі збройною агресією російської федерації проти України від 23.05.2022 року, керуючись ст.25 Закону «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», методичними рекомендаціями з бухгалтерського обліку основних засобів» від 23.01.2015р. №11 «Про затвердження типових форм з обліку та списання основних засобів» від 13.09.2016р. №818, у зв'язку із збройною агресією російської федерації проти України, виконавчий комітет вирішив:

 

  1. Надати дозвіл на списання бібліотечних фондів у закладах загальної середньої освіти, вилучивши російську літературу, що знаходиться в оперативному управлінні Комунальної установи Центр обслуговування закладів освіти  Северинівської сільської ради.
  2. Надати дозвіл на списання бібліотечних фондів у закладах загальної середньої освіти, які на даний  час фізично зношені та морально застарілі, що знаходяться в оперативному управлінні Комунальної установи Центр обслуговування закладів освіти  Северинівської сільської ради.
  3. Доручити директору Комунальної установи Центр обслуговування закладів освіти  Северинівської сільської ради (Олені ШЛЯХЕТНЮК) організувати списання малоцінних необоротних матеріальних активів (бібліотечних фондів).
  4. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

 

 

Секретар сільської ради                           Надія ДЯКОН