Про присвоєння та зміну поштових адрес житлових будинків (нежитлових будівель та земельних ділянок) громадян

  • 29

Фото без опису                                                                                                      проект

 

 

 

                  

 УКРАЇНА  

СЕВЕРИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

від «     »  лютого  2024 р.                                                               №  ____

с. Северинівка                                                                                               

 

Про присвоєння та зміну

 поштових адрес житлових будинків (нежитлових будівель та земельних ділянок) громадян

 

Відповідно до підпункту 10 пункту „б” статті 30 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”, розглянувши письмові звернення жителів громади, щодо присвоєння поштових адрес індивідуальних житлових будинків, розташованих на території Северинівської територіальної громади,  виконавчий комітет сільської ради вирішив:

  1. Житловому будинку, який рахується за померлим Кобським Володимиром Павловичем та знаходиться в селі Сербинівці  Жмеринського району Вінницької області присвоїти  поштову адресу вул. Центральна, 120.
  2. Житловому будинку, який рахується за померлою Луценко марфою Михайлівною та знаходиться в селі Токарівка Жмеринського району Вінницької області присвоїти  поштову адресу вул. Центральна, 5.
  3. Житловому будинку, який рахується за померлим Кобським Володимиром Павловичем та знаходиться в селі Сербинівці  Жмеринського району Вінницької області присвоїти  поштову адресу вул. Центральна, 120.
  4. Житловому будинку, який рахується за померлим Олійником Григорієм Степановичем та знаходиться в селі Северинівка Жмеринського району Вінницької області присвоїти  поштову адресу вул. Івана Франка, 19.
  5. Житловому будинку, який рахується за померлою Шпак Ольгою Василівною та знаходиться в селі Токарівка Жмеринського району Вінницької області присвоїти  поштову адресу вул. Загородня,2.
  6. Житловому будинку, який рахується за померлою Рудик Марією Дмитрівною та знаходиться в селищі Мельники Жмеринського району Вінницької області присвоїти  поштову адресу вул. Мельнична, 13.
  7. Житловому будинку, який рахується за померлою Мельник Надією Петрівною та знаходиться в селі Голубівка Жмеринського району Вінницької області присвоїти  поштову адресу вул. Квітнева, 11.
  8. Секретраю сільської ради Надії Д’ЯКОН ознайомити заявників із прийнятим рішенням.
  9. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

 

Секретар сільської ради                        Надія Д’ЯКОН