Рішення № 703 41 сесія 8 скликання Про звіт керівника КП «Северинівське» Северинівської сільської ради за 2023 рік.

  • 39

Фото без опису                  

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА
ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ
ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ  № 703

 

від «  25   » січня 2024  року                                               41  сесія 8 скликання

с. Северинівка

 

 

 

Про звіт керівника КП «Северинівське»

Северинівської сільської ради за 2023 рік.

 

             Заслухавши та обговоривши звіт директора комунального підприємства «Северинівське» Ільющенкова С.О. про роботу КП
« Северинівське » за 2023 рік, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Звіт директора комунального підприємства «Северинівське» Ільющенкова С.О. про роботу КП «Северинівське» за 2023 рік взяти до відома (додається).
  1. Доручити КП «Северинівське» забезпечити проведення системної роботи щодо оптимізації витрат, покращення платоспроможності та підвищення рівня рентабельності підприємства; забезпечити належний благоустрій, санітарний стан та озеленення території Северинівської територіальної громади.
  2. Доручити КП «Северинівське» укласти договори з вивезення твердих побутових відходів від господарських дворів жителів громади та прозвітувати про проведену роботу на протязі шести місяців з дня прийняття даного рішення.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Северинівської сільської ради з питань містобудування, будівництва,  земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища,  житлово - комунального господарства, комунальної власності,  промисловості, підприємництва та сфери послуг (Володимир ПІЯКІВСЬКИЙ ) .

 

 

 

Сільський голова                                     Василь МАЛЯРЧУК