НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

  • 94

НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

30 січня 2024 року відбулось чергове засідання наради керівників закладів освіти громади, до участі у якому були запрошені провідні інспектори відділу запобігання НС Жмеринського РУ Кириловський П.О. та Васільєв Д.О., а також голова Северинівської ОППОНУ Коваль Л.М.

На порядок денний було винесено ряд питань щодо організації освітнього процесу в закладах освіти. Представники відділу запобігання НС Жмеринського РУ звернули увагу присутніх на першочергове завдання, яке стоїть перед кожним закладом освіти: забезпечення оптимальних безпекових умов для усіх учасників освітнього процесу. Окрім того, проаналізували результати верифікації паспортів безпеки ЗЗСО, вказавши на виявлені недоліки та шляхі їхньої ліквідації.

Серед питань, які були розглянуті на нараді, жваву дискусію викликало питання проведення змагань в рамках проєкту «Пліч-о-пліч».

І як завжди, традиційно привітали керівників, які напередодні наради відзначали іменини: Мельник Н.І., завідувача Олександрівської гімназії, Мовчан Л.А., директорва Чернятинської гімназії та Підгаєць М.В., директора Стодулецької гімназії.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису