ДВІ ПЕРЕМОГИ В ІІІ ЕТАПІ МОВОЗНАВЧОГО КОНКУРУ ім. ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

  • 63

ДВІ ПЕРЕМОГИ В ІІІ ЕТАПІ МОВОЗНАВЧОГО КОНКУРУ  ім. ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

12 січня 2023 року відбувся ІІІ (обласний) етап ХІV Міжнародного мовно – літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Цьогоріч заклади освіти нашої громади представляли 2 учасниці: Футорян Надія, семикласниця Северинівського ліцею та Дяченко Діана, восьмикласниця Маньковецької гімназії.

Обидві учениці є неодноразовами призерками ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови і літератури та мовознавчих конкурсів.

Участю в ІІІ етапі одного з найбільших і наймасовіших мовознавчих конкурсів дівчата вкотре підтвердили свою мовну та мовленнєву компетентність, знання української літератури та вміння мислити творчо та креатитвно.

Як результат: Футорян Надія виборола ІІ місце серед 16 учасників своєї вікової категорії та право представляти Вінницьку область в ІV етапі; Дяченко Діана посіла ІІІ місце, виборовши перемоги серед 19 учасників.

Підготували учасниць ІІІ етапу не менш творчі і талановиті вчителі української мови та літератури: Бойчук З.П. та Грицак С.М.

Саме завдяки мудрості та досвіду педагогів, вмінню та бажанню передати свої знання учням ми з гордістю звітуємо: " Дві перемоги НАШІ по праву!!!!"

Щиро дякуємо ученицям та вчителям, які їх готували, за вміння та бажання боротись і перемагати!

Розраховуємо на перемогу на Всеукраїнському рівні!

Фото без опису