Рішення 673 40 сесія 8 скликання Про затвердження Програми підтримки та соціального захисту внутрішньо переміщених осіб Северинівської сільської територіальної громади на 2024-2025 роки

  • 38

Фото без опису                                                                  

 

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ № _673
 

від «21» грудня 2023 р.                                                      40  сесія 8 скликання

с.Северинівка

 

 

Про затвердження Програми підтримки та соціального захисту внутрішньо переміщених осіб Северинівської сільської територіальної громади на 2024-2025 роки

 

          З метою забезпечення соціальної, медичної, психологічної та матеріальної підтримки внутрішньо переміщених осіб, враховуючи розпорядження Кабінету Міністрів України від 28.10.2021 № 1364-р»Про схвалення Стратегії внутрішньо переміщених осіб та впровадження середньострокових рішень щодо внутрішнього переміщення на період до 2025 року, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія сільської ради   ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму підтримки та соціального захисту внутрішньо переміщених осіб Северинівської сільської територіальної громади на 2024-2025 роки.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту та соціального захисту населення, прав людини, законності, депутатської  діяльності, етики (Тетяна ТРАЧ).

 

 

 

Сільський голова                                   Василь МАЛЯРЧУК