Рішення № 684 40 сесія 8 скликання Про затвердження Порядку та грошових добових норм витрат на забезпечення харчуванням учасників спортивних заходів у новій редакції

  • 166

Фото без опису                  

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ

ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 РІШЕННЯ  №___684

 

від « 21 »  грудня 2023 року                                   40  сесія 8 скликання

с. Северинівка

 

Про затвердження Порядку та грошових добових норм витрат на забезпечення харчуванням учасників спортивних заходів

у новій редакції

 

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та постановою Кабінету Міністрів України від 18.09.2013 №689 «Про затвердження норм витрат на проведення спортивних заходів державного та міжнародного рівня», відповідно до наказу Міністерства молоді та спорту України від 27.01.2014 №146 «Про затвердження грошової добової норми витрат на забезпечення харчуванням учасників спортивних заходів», з метою посилення соціального захисту спортсменів, тренерів, інших учасників спортивних заходів та створення належних умов для підготовки спортсменів до спортивних змагань, сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

 

1.   Затвердити Порядок забезпечення харчуванням за рахунок коштів сільського бюджету учасників спортивних заходів згідно з додатком 1.

 

2.   Затвердити грошові добові норми витрат на харчування учасників спортивних заходів згідно з додатком 2.

 

3.  Відділу освіти, молоді та спорту Северинівської сільської ради (Жанна ТВЕРДОХЛІБ) забезпечити оплату харчування за рахунок коштів сільського бюджету учасникам спортивних заходів згідно із затвердженими нормами, в межах виділених асигнувань на відповідний рік.

 

          4.   Рішення Северинівської сільської ради від 20.04.2021 року №63 «Про затвердження Порядку та Граничних норм витрат на забезпечення харчуванням  учасників спортивних заходів» визнати таким, що втратило чинність.

        

          5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію  сільської ради з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту та соціального захисту населення, прав людини, законності, депутатської діяльності, етики (Тетяна ТРАЧ)

 

 

Сільський голова                             Василь МАЛЯРЧУК

        

Додаток 1

            до рішення ___ сесії 8 скликання

                 від 22 грудня 2023 року

 

ПОРЯДОК

забезпечення компенсаційними виплатами на харчування учасників спортивних заходів за рахунок коштів сільського бюджету

 

   1. Порядок забезпечення виплатами на харчування учасників спортивних заходів за рахунок коштів сільського бюджету (далі – Порядок) визначає механізм забезпечення харчуванням учасників спортивних заходів за рахунок коштів сільського бюджету (далі – бюджетні кошти).

 

   2.  До спортивних заходів, учасники яких забезпечуються виплатами на харчування за рахунок бюджетних коштів, належать:

- спортивні заходи, навчально-тренувальні збори команд та спортсменів сільської територіальної громади з видів спорту, які  включені до календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Северинівської сільської ради на відповідний рік;

-  спортивні заходи, які проводяться серед закладів загальної середньої освіти з видів спорту, які  включені до календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Северинівської сільської ради на відповідний рік;

 

    3. За рахунок бюджетних коштів під час проведення спортивних заходів забезпечуються виплатами на харчування спортсмени, учні закладів загальної середньої освіти, представники, що здійснюють супровід учасників заходів та інші учасники (допоміжні та обслужуючі працівники), які забезпечують організацію, проведення спортивних заходів та  відповідно до положень (регламентів) про проведення зазначених заходів включені до списку їх учасників згідно з розпорядчим актом організатора, що проводить спортивний захід.

 

    4. Видатки на забезпечення виплатами на харчування здійснюються за рахунок бюджетних коштів у межах фонду відповідного року, що   передбачені Комплексною програмою розвитку фізичної культури та спорту «Спортивна громада – здорова громада» в Северинівській сільській територіальній громаді на 2021-2025 роки», затвердженої рішенням 3 сесії 8 скликання Северинівської сільської ради від 22 грудня 2020 року №17.

 

     5. Грошова добова норма витрат на забезпечення виплатами на харчування учасників спортивних заходів затверджується кошторисом відповідно до добової норми. Зазначені норми витрат можуть переглядатися щороку на підставі інфляції за попередній рік.

 

    6. Компенсаційні виплати на харчування учасникам спортивних заходів,  навчально-тренувальних зборів, представникам, що здійснюють супровід учасників заходів, інших учасників включених до списку, здійснюється відповідно до затвердженої грошової добової норми витрат, шляхом перерахування коштів на відкриту в відділенні банку платіжну картку відповідального працівника відділу освіти, молоді та спорту Северинівської сільської ради для відшкодування коштів учасникам, які забезпечують себе харчуванням самостійно.

 

 

Секретар сільської ради                    Надія Д'ЯКОН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         Додаток 2

            до рішення ___ сесії 8 скликання

                від 22 грудня 2023 року

 

 

               Грошова норма витрат на забезпечення харчуванням

учасників спортивних заходів за рахунок коштів сільського бюджету

 

 

№ п/п

Учасники спортивних заходів та навчально-тренувальних зборів

Харчування з розрахунку на 1 добу однієї особи (грн.)

Районні заходи

Обласні заходи

Всеукраїнські заходи

Міжнародні   заходи

1

Спортсмени (всі види спорту)

160,00

200,00

300,00

450,00

2

Учні закладів освіти (всі види спорту)

140,00

180,00

--

--

3

Представники, інші учасники спортивних

заходів (допоміжні та обслужуючі працівники), включені до списку учасників, затвердженого наказом

160,00

200,00

250,00

350,00

 

 

 

 

Секретар сільської ради                    Надія Д'ЯКОН