Рішення № 686 40 сесія 8 скликання Про дострокове розірвання договору оренди нежитлового приміщення

  • 59

                                                

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА
ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ
ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Фото без описуРІШЕННЯ  №__686_

 

від «21» грудня 2023 року                                               40 сесія  8 скликання

с. Северинівка

 

Про дострокове розірвання договору оренди

 нежитлового приміщення

 

Відповідно до статті 26, частини 1 статті 59, частини 5 статті 60        Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна», розглянувши заяву ФОП Балан Оксани Василівни від 05 грудня 2023 року щодо дострокового припинення договору оренди №5 нерухомого майна, що належить до комунального майна Северинівської сільської  ради від 05.09.2023 року (далі – Договір оренди), сільська рада ВИРІШИЛА:

 

1. За взаємною згодою сторін достроково розірвати з 01 січня 2024 року договір оренди № 5 нерухомого майна, що належить до комунального майна  Северинівської сільської ради від 05 вересня 2023 року, який був укладений між  Северинівською сільською радою та  ФОП Балан Оксаною Василівною.

 

2. Уповноважити сільського голову укласти з ФОП Балан О.В. додаткову угоду про дострокове розірвання Договору оренди нежитлового приміщення, розташованого за адресою: вул. Грушевського, 46, Жмеринський район,                 с. Маньківці, загальною площею 48,4 м² та прийняти нежитлове приміщення згідно акту приймання-передачі.

 

3. Відділу бухгалтерського обліку та звітності сільської ради (Тетяна ПУЖАЙЛО) припинити нарахування орендної плати за договором оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Северинівської  сільської  ради.

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва та сфери послуг (Володимир ПІЯКІВСЬКИЙ).

 

 

  Сільський голова                                             Василь МАЛЯРЧУК