40 сесія 8 скликання Про відмову Вінницькому національному аграрному університету у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою

  • 24

ПРОЕКТ

 

  

 

                                              УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ

ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ №

від «  » грудня  2023 року                                         40 сесія  8 скликання

с. Северинівка

Про відмову Вінницькому національному аграрному університету у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою

Керуючись ст. 26 Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,ст. ст. 79-1, ст. 92, 122, 123, Земельного кодексу України , розглянувши клопотання Вінницького національного аграрного університету від 03.11.2023 року № 01.1-33-1231 про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки кадастровий номер 0521087500:04:001:0337 у постійне користування Вінницькому національному аграрному університету для дослідних і навчальних цілей, яка розташована на території Северинівської сільської ради Жмеринського району Вінницької області, враховуючи пропозиції постійної комісії  Северинівської  сільської  ради  з  питань  містобудування, будівництва,  земельних  відносин  та  охорони  навколишнього  природного  середовища,  житлово -  комунального  господарства,  комунальної  власності,  промисловості, підприємництва  та  сфери  послуг, щодо врегулювання  відносин  щодо  набуття  права  користування  земельними ділянками, створення  сприятливих  умов  для раціонального  використання  земельних  ділянок  та  забезпечення  надходжень  в  бюджет  сільської  ради, сільська  рада  ВИРІШИЛА:

1.Відмовити Вінницькому національному аграрному університету у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки кадастровий номер 0521087500:04:001:0337 для дослідних і навчальних цілей, яка розташована на території Северинівської сільської ради Жмеринського району Вінницької області, у зв’язку з не відповідністю поданого клопотання вимогам абц. 2  ч. 2 ст. 123 Земельного кодексу України, а саме, відсутністю графічних матеріалів із зазначенням бажаного місця розташування та розміру земельної ділянки. Разом з тим, земельна ділянка з кадастровим номером 0521087500:04:001:0337 відсутня в Державному земельному кадастрі, як об’єкт цивільних прав.

Одночасно зазначаємо, згідно інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна щодо об’єкта нерухомого майна згідно договору оренди серія та номер: 1607-НМ від 22.12.2015 року зі змінами згідно додаткових угод серія та номер 1 від 29.05.2019 року та № 2 від 10.03.2021 року, комплекс будівель та споруд, що розташований по вул. Космічна, 20,                          с. Токарівка, Жмеринського району, Вінницької області перебуває в користуванні ПП «УКР ТЕРРА ПЛЮС», чим унеможливлює набуття права користування на земельну ділянку Вінницьким національним аграрним університетом.

3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на  постійну    комісію Северинівської  сільської  ради  з  питань  містобудування, будівництва , земельних  відносин  та    охорони  навколишнього  природного  середовища,  житлово -  комунального  господарства,  комунальної  власності,  промисловості, підприємництва  та  сфери  послуг(  голова  комісії  Володимир ПІЯКІВСЬКИЙ.) 

 

           

 

           Сільський голова                                            Василь МАЛЯРЧУК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проект розробив:

Головний  спеціаліст,землевпорядник                           Оксана  БОНДАРЕНКО

 

Погоджено:   

Секретар  сільської ради                                                  Надія Д'ЯКОН