Про забезпечення технічного обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж

  • 110

Фото без опису

Вінницька філія ТОВ «Газорозподільні мережі України» задля забезпечення безаварійного розподілу природного газу споживачам просять Вашого сприяння у забезпеченні належного технічного стану газорозподільних мереж будівель та споруд, що знаходяться  на територіальної громади. Від цього залежить не лише належний стан газопроводів і газового обладнання споживачів, безперервність та безпека при користуванні газом, а й безпека кожного споживача газу та його оселі.  

Вінницька філія ТОВ «Газорозподільні мережі України» нагадує, що належний стан  внутрішньобудинкових газових мереж (від точки приєднання будинку чи квартири) та газових приладів, їх технічне
обслуговування та ремонт згідно вимог законодавства один раз на рік мають забезпечити власники або балансоутримувачі нерухомості. Для цього вони мають укласти договір з підрядником, який має дозвіл на виконання таких робіт, і буде здійснювати обслуговування систем газопостачання будинку та газових приладів. У разі укладання такого договору за технічне обслуговування та безпечний стан систем газопостачання будинку/квартири несе відповідальність суб’єкт господарювання, з яким укладено договір.

Відсутність регулярного технічного обслуговування призводить до погіршення стану мереж, втрати надійності та безпечності.
Відповідно  до Правил безпеки систем газопостачання є підставою для припинення розподілу природного газу на об
єкт,

У випадкук виявлених витоків газу на мережах будинку, Оператор ГРМ має локалізувати аварійну ситуацію, зокрема, залежно від обставин, припинити подачу газу на будинок до виконання власниками всіх вимог щодо ремонту та належного технічного обслуговування мереж такого будинку.

 Це вимога безпеки  газопостачання, збереження життя та здоровя споживачів і їх майна.

Ігнорування  споживачами правил безпеки, відкладання техобслуговування» на потім» тягне за собою аварійні ситуації, руйнування та інші  небажані наслідки.

Вінницька філія ТОВ «Газорозподільні мережі України» має необхідний  досвід, персонал та обладнання, виконує увесь спектр послуг, повязаних з обслуговуванням клієнтів компанії.

Найближчий центр  знаходиться у місті Жмеринка  по вул. Соборна, 3 Додаткова інформація  за телефонами контакт-центру 066-300-2-888, 098-300-2-888, 093-300-2-888 .