Від початку року юристи системи безоплатної правничої допомоги отримали понад 17 тисяч звернень із питань земельного права.

  • 113

Фото без опису

Найчастіше люди запитували про особливості користування земельною ділянкою, зокрема про порядок передачі її в оренду, оформлення документів на землю, приватизацію, набуття та відчуження земельних ділянок.

Отримати консультацію юриста можна як у бюро правничої допомоги, так і телефоном чи онлайн.

Та часом землевласники й землекористувачі бувають надто заклопотані, щоб звертатися спеціально. Тому юристи системи БПД організовують виїзні консультаційні пункти у селах та селищах. Під час таких виїздів вони консультують місцевих мешканців, а також проводять правопросвітницькі заходи, де роз’яснюють деякі питання земельного законодавства.

Детальніше про те, як юристи системи БПД надають правничу допомогу землевласникам та землек у статті на сайті: https://bit.ly/3skKwOb

Як отримати допомогу від юристів системи безоплатної правничої допомоги

Щоб отримати усну консультацію, телефонуйте до контактного центру системи БПД за номером: 0 800 213 103. Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України безкоштовні. Контактний центр працює в будні з 8:00 до 18:00.

Безкоштовні дзвінки з мобільного застосунку Telegram https://t.me/+380677213103

Якщо вам зручно отримати правничу допомогу письмово, напишіть у телеграм-бот https://t.me/LegalAidUkraineBot

Або зверніться до найближчого з наших бюро: https://bit.ly/bpd_buro