Про внесення змін до рішення №603 від 11 серпня 2023 року 35 сесії 8 скликання «Про передачу коштів субвенції з місцевого бюджету обласному бюджету на співфінансування придбання шкільного автобуса, спеціально обладнаного для перевезення учнів і вчите

  • 48

                                                                                         ПРОЕКТ

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ

ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ  №___

 

від «____»   вересня  2023 року                                           37 сесія 8 скликання

с. Северинівка

 

Про внесення змін до рішення №603 від 11 серпня 2023 року 35 сесії 8 скликання «Про передачу коштів субвенції з місцевого бюджету обласному бюджету на співфінансування придбання шкільного автобуса, спеціально обладнаного для перевезення учнів і вчителів Чернятинської гімназії Северинівської сільської ради»

Відповідно до статей 85,91 Бюджетного кодексу України,  ч.1 ст. 26, ст 59, ст 61 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Северинівська сільська рада ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до рішення № 603 від 11 серпня 2023 року «Про  передачу коштів субвенції з місцевого бюджету обласному бюджету на співфінансування придбання шкільного автобуса, спеціально обладнаного для перевезення учнів і вчителів Чернятинської гімназії Северинівської сільської ради» на виконання Програми соціально-економічного розвитку Северинівської сільської територіальної громади на 2023 рік  обсяг  субвенції затвердити у  1 626 000 грн. (один мільйон шістсот двадцять шість тисяч гривень).
  2.  Внести зміни до тексту договору про передачу коштів між місцевим бюджетом та обласним бюджетом з бюджету Северинівської сільської територіальної громади  та доручити сільському голові Василю МАЛЯРЧУКУ підписати договір.
  3. Контроль за виконанням  даного рішення покласти на постійну комісію з питань з питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку (Володимир БАЛАН).

 

 

 

  Сільський голова                                          Василь МАЛЯРЧУК