37 сесія 8 скликання Про затвердження Програми приватизації комунального майна Северинівської сільської територіальної громади на 2023-2025 роки.

  • 71

 

 

                                                                               ПРОЕКТ

 

 

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ №

          

від «     » вересня  2023 р.                                              37 сесія 8 скликання

с. Северинівка              

 

Про затвердження Програми приватизації комунального майна Северинівської сільської територіальної громади на 2023-2025 роки.

 

 

З метою ефективного використання комунального майна Северинівської сільської територіальної громади, відповідно до Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», керуючись п.п. 30 п.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  сільська рада ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Програму приватизації комунального майна Северинівської сільської територіальної громади на 2023-2025 р.р. (додається).

2. Визначити, що джерелом фінансування Програми є кошти місцевого бюджету та інші джерела,  не заборонені законодавством, в межах бюджетних призначень на відповідний період.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, та охорони навколишнього природного середовища, житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва та сфери послуг (Володимир ПІЯКІВСЬКИЙ).

 

 

 

Сільський голова                            Василь МАЛЯРЧУК