37 сесія 8 скликання Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної власності у комунальну власність Северинівської сільської територіальної громади пожежного автомобіля

  • 50

                  ПРОЕКТ

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА
ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ
ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Фото без описуРІШЕННЯ  № ___

 

від « ___ » вересня 2023 р.                                                      37 сесія  8 скликання

с. Северинівка

 

Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної власності у

комунальну власність Северинівської сільської територіальної громади

пожежного автомобіля

Керуючись ст. 329 Цивільного кодексу України, ст. 3, 4 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», керуючись п. 51 ч. «1», ст. 26, ч. 1  ст. 59 та ч. 2 ст.  60 та п.10 Розділу V «Прикінцеві та перехідні положення» , Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до листа Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області від 12.09.2023 року №  47 01-5049/47-44, враховуючи рекомендацію постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, та охорони навколишнього природного середовища, житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва та сфери послуг (Володимир ПІЯКІВСЬКИЙ), сільська рада ВИРІШИЛА:

  1. Надати згоду на прийняття з державної власності у комунальну власність Северинівської сільської територіальної громади Жмеринського району Вінницької області на безоплатній основі одного пожежного автомобіля спеціального пожежного автомобіля ( автомобіль спеціальний автоцистерна пожежна АЦ марки JELCZ  моделі 004 , реєстраційний номер АВ 041 Е, номер шасі/кузова 15247, 1987 року виготовлення) , що перебуває на балансі Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області без права відчуження його у приватну власність .
  2. Доручити сільському голові Василю МАЛЯРЧУКУ здійснити заходи, щодо прийняття до комунальної власності Северинівської сільської територіальної громади майна, вказаного у п.1 даного рішення, відповідно до вимог чинного законодавства.
  3. Зобов’язати сільського голову Василя МАЛЯРЧУКА використовувати майно, вказане у п.1 даного рішення за його цільовим призначенням.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, та охорони навколишнього природного середовища, житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва та сфери послуг (Володимир ПІЯКІВСЬКИЙ).

 

Сільський голова                                      Василь МАЛЯРЧУК