СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

  • 151

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

30 серпня 2023 р. на базі Северинівського ліцею відбулось засідання серпневої конференції педагогічних працівників закладів освіти "Про підсумки роботи освітньої гадузі громади у 2022-2023 н.р. та стратегічні орієнтири на 2023-2024 н.р.".

До участі у конференції були запрошені керівники закладів загальної середньої освіти та їхні заступники, керівники закладів дошкільної освіти, голови профспілкових комітетів.

Розпочалось засідання вшанування пам'яті загиблих захисників та захисниць України, зокрема, і загиблих мешканців Северинівської громади,  хвилиною мовчання.

В пленарній частині конференції  Твердохліб Ж.П., начальник ВОМС Северинівської ТГ, привітала колег з початком нового навчального року та висловила щирі сподівання на те, що він буде для освітньої спільноти нашої громади успішним та спокійним. В подальшому виступі Жанна Петрівна провела глибокий аналіз роботи освітньої галузі у 2022-2023 н.р та окреслила освітні орієнтири на новий навчальний рік.

Далі слово тримала голова Северинівської сільської організації профспілки працівників освіти і науки України Коваль Л.М., яка  прозвітувала про діяльність профспілкової організації з питання соціального захисну спілчан за 7 місяців 2023 року.

По завершенню пленарної частини відбулось засідання круглого столу, в ході якого відбулось обговорено ряду робочих питань, пов'язаних з організацією освітнього процесу в осінньо-зимовий період.