36 сесія 8 скликання Про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності будівлі (будинок садибного типу)для створення музею

  • 54

ПРОЕКТ

Фото без опису

 УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ

ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ №

від «     » серпня 2023 року                                               36 сесія  8 скликання

с. Северинівка

 

Про надання згоди на безоплатне прийняття до

комунальної власності будівлі (будинок садибного типу)для створення музею

 

Керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» (зі змінами), розглянувши лист в.о. директора КЗ «Центр культури, дозвілля та туризму» про намір прийняти в дарунок житловий будинок для створення музею, розташованого за адресою: вул. Жовтнева, 2 село Северинівка Жмеринського району Вінницької області, який перебуває у власності фізичної особи, сільська рада ВИРІШИЛА :

 

  1. Надати згоду на безоплатне прийняття до комунальної власності Северинівської територіальної громади об’єкт нерухомості – садибний житловий будинок за адресою вул. Жовтнева, 2 село Северинівка Жмеринського району Вінницької області.
  2.  Надати дозвіл КЗ «Центр культури, дозвілля та туризму» (Костянтин СЛОБОДЯНЮК) прийняти безоплатно (в дарунок) садибний житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами загальною площею 46,8 м2 .
  3. Уповноважити в.о. директора КЗ «Центр культури, дозвілля та туризму» Костянтина СЛОБОДЯНЮКА підписати договір дарування в нотаріальній конторі.
  4. Контроль  за  виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань фінансів, бюджету та управління комунальним майном (Володимир БАЛАН)

 

 

 

Сільський голова                          Василь МАЛЯРЧУК