36 сесія 8 скликання Про роботу поліцейського офіцера громади на території Северинівської сільської територіальної громади за І півріччя 2023 року

  • 48

ПРОЕКТ

 

                                                             

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ

ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                             РІШЕННЯ  №______                  

 

від «     » серпня 2023 року                                                           36 сесія 8 скликання

с. Северинівка

 

Про роботу поліцейського офіцера громади

на території Северинівської сільської територіальної громади
за І півріччя 2023 року

 

         Заслухавши  звіт   поліцейського офіцера громади Жмеринського РВП ГУНП у Вінницькій області Карася Івана Васильовича  про стан дотримання законності, боротьби із злочинністю на території населених пунктів Северинівської сільської територіальної громади, з метою зміцнення законності та правопорядку на території Северинівської сільської територіальної громади, попередження правопорушень,  керуючись   ст.  26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про Національну поліцію», сільська рада ВИРІШИЛА:

       1.Звіт поліцейського офіцера громади Жмеринського РВП ГУНП у Вінницькій області Карася Івана Васильовича про роботу на території населених пунктів Северинівської сільської територіальної громади взяти до відома (додається).

    2.Рекомендувати поліцейському офіцеру громади Жмеринського РВП ГУНП у Вінницькій області Карасю Івану Васильовичу  :

   2.1.Забезпечити  ефективне реагування на заяви, звернення громадян, установ та підприємств, вживати необхідні заходи по їх вирішенню. 

   2.2. Здійснювати аналіз причин та умов скоєння правопорушень на ґрунті зловживання алкогольними напоями та наркотичними засобами та проводити відповідну з особами, які їх вчиняють. 

   2.3. Здійснювати перевірку поведінки та способу життя осіб, які звільнились з місць позбавлення волі та перебувають під адміністративним наглядом.

   2.4. Проводити превентивну роботу з учнями  закладів загальної середньої освіти та молоддю.

   2.5. Налагодити тісну співпрацю з працівниками Служби у справах дітей (Антоніна РОМАНИШЕНА) з питань контролю за виконанням батьками батьківських обов’язків по догляду за дітьми та їх вихованням, дотриманням законних прав малолітніх та неповнолітніх осіб.

   2.6.Здійснювати  контроль за виконанням суб’єктами господарювання, що здійснюють діяльність у сфері торгівлі та громадського харчування, заборони щодо продажу неповнолітнім особам алкогольних та тютюнових виробів, дотриманням цими закладами режиму роботи. 

   3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту та соціального захисту населення, прав людини, законності, депутатської діяльності,  етики (Тетяна ТРАЧ).

                      Сільський голова                                                           Василь МАЛЯРЧУК