День підсумків і надій.

  • 60

Фото без опису21 червня у с. Северинівка проходив урочистий збір випускників 2022-2023 н.р. закладів загальної середньої освіти територіальної громади.

Місцем зустрічі 95-ти ровесників-випускників 9-х і 11-х класів Кудіївецького, Маньківецького, Олександрівського, Северинівського, Сербинівського, Слободо-Межирівського, Чернятинського ЗЗСО став Северинівський ліцей.

Першими вітали випускників голова Северинівської сільської ради Василь Малярчук та начальник відділу освіти, молоді та спорту Жанна Твердохліб. Вони ж і виконали почесну місію нагородження учнів за підсумками навчального року.

Свідоцтва з відзнакою за особливі успіхи у навчанні отримали 8 учнів.

33 випускники були нагороджені почесними грамотами, дипломами, похвальними листами як переможці та призери ІІ і ІІІ етапів предметних олімпіад, обласних та всеукраїнських конкурсів та змагань з навчально-дослідницької діяльності, культурно-мистецької творчості, туризму і спорту та отримали «Оскари» із надписом «Гордість Северинівської громади – 2023».

В тривожний і трагічний час довелося здобувати освіту сьогоднішнім випускникам. Але незважаючи на всі перешкоди, вони довели, що є справжніми українцями – незламними і сильними, які готові долати майбутні трудності на шляху до перемоги і відбудови Батьківщини.

Разом з тим усі розуміють, що можливістю святкувати цей день вони завдячують воїнам-героям Вітчизни, які сьогодні захищають мир та спокій у наших домівках. Тому й розпочався урочистий вечір Хвилиною Мовчання. Також випускники вшанували пам’ять про загиблих дітей, поклавши до символічної стіни скорботи квіти, іграшки, лампадки.

А далі настала «зоряна хвилина» самих головних героїв свята. Кожен учнівський колектив представив художній номер-візитку, в якій прагнув виразити всій життєвий стиль, свої творчі можливості, свої здобутки.

Далі всі випускники створили «Панно вдячності» класним керівникам, об’єднавши в єдину експозицію експромт-плакати зі словами подяки і побажань для своїх наставників; провели фотосесію біля святкової фото-зони та поринули у світ дитячих забав разом з Велетенськими Іграшками, які стали своєрідним сюрпризом і символом свята.

Цікавим видався конкурс Міс-Випускниця та Містер-Випускник, в якому представники кожного класу отримали можливість продемонструвати свій інтелект, артистичність і винахідливість. Найбільш яскравим моментом конкурсу став «танцювальний батл», в якому команди дівчат і хлопців з глибоким азартом і драйвом доводили, хто з них вправніший у мистецтві хореографії.

Традиційним пригощанням у цей вечір був Великий Святковий торт від очільника громади Василя Малярчука, яким пригощали усіх випускників та інших учасників свята.

А завершився урочистий день біля великого багаття на шкільному спортивному майданчику. Всі учасники свята співали популярні українські пісні, а потім, узявшись за руки, об’єднались у великий колохід навколо вогнища, демонструючи свою єдність у спільному прагненні впевнено йти життєвими шляхами, разом долаючи перешкоди і разом творити нове, мирне майбутнє України.

Побажаємо нашим випускникам, щоб їхні мрії і плани здійснились, щоб Бог дав їм снаги і мудрості самоствердитись у дорослому житті, знайти своє справжнє призначення, бути корисними для людей і відчути справжню радість життя у праці, творчості і любові.

Щоб переглянути відео зі Свята випускників натисніть на посилання, що вказане нижче https://youtu.be/budmw0yLobw

Інші новини

Всі новини