Заходи з нагоди відзначення 5-ї річниці служби поліцейських офіцерів громад відбулися в Жмеринський районній адміністрації.

  • 49

Фото без описуЩороку 28 травня поліцейські офіцери громад відзначають своє професійне свято. Дана професія по праву вважається однією з найвідповідальніших та найважчих, оскільки посадові обов’язки поліцейського офіцера дуже різноманітні. Зокрема, це – захист прав та законних інтересів громадян від протиправних посягань, охорона громадського порядку, профілактична робота з громадянами тощо.

Заходи з нагоди відзначення 5-ї річниці служби поліцейських офіцерів громад відбулися в Жмеринський районній адміністрації.

З професійним святом офіцерів привітали керівники місцевої поліції, представники органів місцевого самоврядування та голови ОТГ. Кращих поліцейських відзначили грамотами та подяками.

У своєму привітальному звернені, голова Севериніської сільської ради Василь Малярчук подякував офіцеру громади Івану Карасю за якісне виконання своїх професійних обов’язків та побажав йому міцного здоров’я, добробуту, психологічної стійкості, більше спокійних робочих днів та належної людської вдячнoсті! Працювати на благо громади – для того, щоб люди завжди знали, що вони в безпеці.

Фото без описуФото без опису