Про встановлення тарифів на  водопостачання, що надаються комунальним підприємством «Северинівське»

  • 75

ПРОЕКТ 

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

від « 16» березня 2023 р.                                                             39

с. Северинівка

Про встановлення тарифів на  водопостачання,

що надаються комунальним підприємством «Северинівське»

 

Розглянувши клопотання комунального підприємства «Северинівське»  щодо проведених перерахунків  тарифів на централізоване водопостачання,  що надаються підприємством населенню, бюджетним установам та госпрозрахунковим організаціям, керуючись ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Законом України «Про житлово-комунальні послуги» №2189 в редакції від 01.05.2021 року,  Порядком формування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня 2011 року №869 ( в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 3 квітня 2019 року №291), Законом   України «Про доступ до публічної інформації», наказом Мінрегіону №239 від 12.09.2018 року «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво,транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», виконавчий комітет Северинівської  сільської ради ВИРІШИВ:

  1. Встановити тарифи на централізоване водопостачання, що надаються комунальним підприємством «Северинівське» для населення, бюджетних установ та госпрозрахункових організацій, згідно з  Додатком  (додається).
  2.  Після набрання чинності даного рішення, рішення виконавчого комітету сільської ради  № 2  від 30  вересня 2019 року «Про встановлення тарифів на послуги з водопостачання, що надаються жителям Северинівської ОТГ»,  вважати таким, що втратило чинність.
  3. Адміністрації КП «Северинівське» забезпечити оприлюднення рішення на офіційному сайті громади. Дане рішення набуває чинності з 01.04.2023 року.
  4. КП «Северинівське» укласти договори на водопостачання з усіма категоріями споживачів та забезпечити виконання договірних зобов’язань сторонами.
  5. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

 

Сільський голова                          Василь МАЛЯРЧУК

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

 рішення виконавчого комітету

від «____» березня 2023 р.№ _____

 

Тарифи

на послуги з централізованого водопостачання , що надаються комунальним підприємством «Северинівське» для населення

 

Вартість послуг

Тариф

1.Водопостачання

25,00

Собівартість 1м.куб.води,грн.

24,08

Рентабельність, 4%

0,96

 

 

 

 

 

 

Сільський голова                                      Василь МАЛЯРЧУК