ВІТАННЯ СЕВЕРИНІВСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ ВАСИЛЯ МАЛЯРЧУКА З ДНЕМ ПРИКОРДОННИКА УКРАЇНИ

  • 66

Фото без опису

Шановні прикордонники! Наші захисники-Герої! Шановні ветерани!

Вітаю з Днем прикордонника, який є святом мужності, відданості і безкомпромісного захисту кордонів нашої країни. 

Вам випало жити і служити в найважчі часи, коли підлий ворог напав на нашу країну, і рашистський чобіт топче благословенну українську землю. Саме ви – прикордонники першими вступили в бій з путінською ордою і своєю мужністю довели, що українські воїни нищитимуть загарбників до останнього подиху.

І сьогодні гасло українських прикордонників «Слава і Честь» гордо звучить не лише на кордонах України, а й у найгарячіших місцях українського опору – у Бахмуті, Авдіївці, Мар’їнці, під Херсном. Як показала війна, українські прикордонники – це еліта Збройних сил, яка успішно знищує московських окупантів. 

Завдяки Героям-прикордонникам та їх побратимам з інших видів Збройних сил, вже незабаром останній московський покидьок, який прийшов зі зброєю на нашу землю, буде знищений. І тоді на східних кордонах знову непохитним захисним муром стануть воїни в зелених беретах. Будуть берегти недоторканість української землі. Наші спокійні дні та ночі.

Зі святом Герої! Україна переможе, ворог буде знищений. На нашому боці сила наших пращурів, мужність нашого народу і, головне, правда! 

Миру всім нам після перемоги над московським злом.

Слава України!

Слава Героям-прикордонникам!

Інші новини

Всі новини